Om oss

Välkommen till Tasshörnet, en djurbutik med kvalitativa djurtillbehör. Med vår belägenhet finns vi tillgängliga för er i bland annat Bollebygd, Härryda, Lerum, Mölnlycke och Partille med flera.

Stort sortiment av husdjurstillbehör i vår djurbutik i Landvetter

Hos oss hittar ni det mesta inom djurtillbehör, kort sagt det mesta som kan tänkas behövas till din fyrbenta vän. Här är det du och ditt husdjur som står i centrum. Butiken är relativt liten, vilket gör den mer personlig. Trots det har vi ett brett utbud av produkter.

I vår djurbutik säljer vi allt från foder och godis till leksaker, sängar och andra djurtillbehör. Vårt sortiment med produkter fokuserar framförallt på hund, katt samt gnagare och andra smådjur, såsom kanin, marsvin och hamster. Utöver det har vi även en sektion för fåglar.

Saknar du något i vårt sortiment?

Om du som kund känner att vi saknar något i vårt sortiment av foder eller tillbehör får du gärna dela med dig av det. Då kommer vi göra vårt bästa för att ta hem det som önskas. Som butik vill vi finnas här för våra kunder på bästa sätt, kundservice är något som vi värderar väldigt högt.

Gratis hemleverans

Vi erbjuder hemleverans till våra kunder, detta gäller i Härryda kommun. Handlar du över 1000 kr erbjuder vi gratis hemleverans. Detta passar perfekt för dig som hellre kollar på produkterna hemma i lugn och ro för att sedan få det levererat hem till dig.

Tasshörnet ligger i Landvetter men vi vänder oss till hela närområdet, bland annat Bollebygd, Härryda, Lerum, Mölnlycke och Partille med flera.