Välkommen till Tasshörnet, en djurbutik med kvalitativt foder till ditt djur. Med vår belägenhet finns vi tillgängliga för er i bland annat Bollebygd, Härryda, Lerum, Mölnlycke och Partille med flera.

Hos oss hittar ni det mesta man kan tänkas behöva till sin fyrbenta vän. Här är det du och ditt husdjur som står i centrum. Butiken är relativt liten, vilket gör den mer personlig. Trots det har vi ett brett utbud av produkter.

I vår butik säljer vi allt från foder och godis till leksaker, sängar och andra tillbehör. Bland vårt foder hittar ni både färskfoder och torrfoder, därmed kan du välja det just ditt djur föredrar. Vårt sortiment med produkter fokuserar framförallt på hund, katt samt gnagare och andra smådjur, såsom kanin, marsvin och hamster. Utöver det har vi även en sektion för fåglar. Skulle du behöva hjälp med att hitta rätt foder eller produkter hjälper vi gärna till under ert besök.

Om du som kund känner att vi saknar något i vårt sortiment av foder eller tillbehör får du gärna dela med dig av det. Då kommer vi göra vårt bästa för att ta hem det som önskas. Som butik vill vi finnas här för våra kunder på bästa sätt, kundservice är något som vi värderar väldigt högt. Oavsett om du är ny kund hos oss eller om du handlat från oss tidigare kommer vi göra allt i vår makt för att du ska bli så helt nöjd.

Nu erbjuder vi även hemleverans till våra kunder, detta gäller i Härryda kommun. Handlar du över 1000 kr erbjuder vi gratis hemleverans. Detta passar perfekt för dig som hellre kollar på produkterna hemma i lugn och ro för att sedan få det levererat hem till dig.

Tasshörnet ligger i Landvetter men vi vänder oss till hela närområdet, bland annat Bollebygd, Härryda, Lerum, Mölnlycke och Partille med flera. Mer om vår butik kan du läsa under Om oss.